Posted on

Skaffa vägsladd till restaurangen eller hotellet på landet

Driver du en restaurang, ett hotell eller annan slags turistverksamhet på landet? Då vill du att det ska se välvårdat ut. Skaffa en vägsladd och se till att både uppfarten och vägen fram till gården är snygg.

 

Köp vägslagg

En vägsladd har både en praktisk och estetisk funktion. Först och främst gör den vägen jämn. Det förebygger risken att det uppstår gropar och hålor i grusvägen eller en större uppfart. Det är ett sätt att skydda och underhålla vägen. Den har också en estetisk funktion: det gör att både väg och uppfarten upp till din verksamhet ser mycket snyggare ut för gästerna. Hela gården, restaurangen eller hotellet ser mer välvårdat ut. Driver du en finare restaurang eller hotell måste allt vara tipp topp. Det som påverkar oss när vi åker till en ny plats eller träffar nya människor är just första och sista intrycket: alltså din uppfart och byggnad. Du sätter vägsladden bakom traktorn eller fyrhjulingen beroende på hur stor vägsladd som du behöver. Gå in på Kellfri och köp din vägsladd och ge hela verksamheten ett ansiktslyft.

Driva restaurang

Intresset för god mat och lokala specialiteter är stort i Sverige. Det är många som är villiga att köra många mil för att besöka en särskild restaurang eller bo på ett hotell som är något utöver det vanliga. Vi lever i en upplevelsefokuserad tid. Dina gäster vill inte bara ha mat och eventuellt en säng för natten, de vill att hela vistelsen hos dig ska vara en upplevelse. Goda smaker, skön musik, närhet till natur och vackra vyer och ett bemötande som får dem att känna sig lite utvalda. Då är det smart att börja med vägen och uppfarten. Redan när de närmar sig verksamheten ska det se snyggt ut. Både sommar, höst, vinter och vår. Förutom att sladda till vägen är det smart att klippa och ansa eventuella träd som växer längst med uppfarten. Inte för mycket, det måste se naturligt ut. Men det kan vara smart att se till att träden växer på lagom avstånd och att inga grenar eller buskar kan repa lacken på bilarna. Små detaljer som gör stor skillnad.