Posted on

Inred restaurangen med tavlor och tavelramar

Äger man en restaurang är inredningen viktigare än vad man tror. Ett tilltalande inredning skapar rätt atmosfär som gör att kunder och personal trivs. Något som är viktigt att tänka på är vad man har på väggarna. Har man nyss öppnat en egen mysig restaurang, kan man köpa posters och bilder samt rama in dom i snygga tavelramar. Vill man köpa fina ramar av hög kvalitet, kan man på gallerix.se hitta ett stort utbud av ramar för alla önskemål.

Ramar för snygg inredning

När man börjar att köpa in ramar som kan passa restaurangväggarna från gallerix.se, kan man även passa på att köpa posters från samma hemsida. De ramar som man kan köpa på gallerix.se, är anpassade efter flertalet mått och finns i många modeller och material. Urvalet av tavelramar är stort på gallerix.se och finns i färgerna vitt, svart, roséguld, silver och guld. Vill man ha en mer rustik känsla på ramarna, kan man också på gallerix.se köpa ramar i ekträ. Ramarna går att få i storlekar som 21×30, 30×40, 50×70 eller så stora som 70×100 centimeter. Med snygga tavelramar av hög kvalitet kan man inreda restaurangväggarna med fina bilder som passar inredningen.

Inred restaurangen med trendig stil

En restaurang går att inreda i många olika stilar och endast fantasin sätter gränser. Något som dock alltid är snyggt är att inreda den i en tidlös och trendig design. Ska man också sätta upp tavlor i en trendig restaurang, kan man skapa en tavelvägg. Då kan man ha stor nytta av hur man skapar en vägg med tavlor och vad man ska tänka på. Det finns också andra smarta råd kring modern restauranginredning och hur man skapar en fin miljö för matgästerna. Något som är mycket viktigt oavsett vilken stil man har är belysningen. Med rätt belysning skapar man en trivsammare miljö. Det är bra om man har många punktbelysningar och har man satt upp snygga tavelramar med posters, kan man hänga tavelbelysning över tavelramarna. En annan snygg belysning i en restaurangmiljö är spotlight som är inbyggda i taket, eller en effektfull golvbelysning.

En restaurang kan också ha ett spännande tema i inredningen för att stå ut i mängden och locka kunder. Några bra exempel är en lantlig och rustik miljö, 50-tals inredning, exklusiv och lyxig inredning, eller till exempel en industriell typ av stil. Det kan vara smart att matcha en inredning med tema som passar de rätter man serverar. En klassisk kinesisk restaurang har oftast en kinainspirerad inredning med mycket rött, medan en sportbar med amerikanskinspirerad mat kan ha mer sportteman, läder och rustikt trä i sin inredning. Vilken typ av inredning man än väljer till sin restaurang, passar det perfekt att köpa tavelramar för väggarna med passande bilder.