Posted on

Tapetsera om din restaurang

Börjar din restaurangs väggar att se lite tråkiga ut eller funderar du på att ändra på inredningen? En tapet i grön färg är trendigt och funkar för många teman. En restaurang ska gärna ha en unik men kommersiell tapet som gör att en bredare målgrupp trivs när de äter där.

Prova tapet i grön färg med olika remsor

Innan du sätter upp en tapet grön i din restaurang kan du prova dig fram med några olika remsor från olika kulörer och mönster i grönt. Detta för att du ska hitta rätt atmosfär. Tänk också på övriga möbler och växter som ska smälta in i lokalen.

Ett enkelt sätt att fräscha upp

Med tapeter kan du enkelt fräscha upp hela din restaurang och ändra stämning. Det är ett billigt sätt att ändra stil när du vill ge din krog ett lyft. Restauranger rekommenderas att ändra tema och stil efter en viss tid. Se också till att måla om dörrar och lister och kanske även innertak. Köp några enkla och billiga inredningsdetaljer och tänk på att kanske byta bord och stolar. Fundera på vilken belysning som finns eftersom det också ger ett vackert sken till den gröna tapeter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *