Posted on

Låt plåtslagare renovera taket på din restaurang

Om du är en erfaren restaurangägare och drivit samma lokal i flera år kan det vara dags att renovera taket. Eller varför inte byta ut och lägga ett helt nytt tak när du ändå är på gång? Även om det vid första anblick kan kännas som en utmanande uppgift behöver du inte göra arbetet själv. Lösningen är att anlita ett välrenommerat plåtslageri och låt deras kompetenta plåtslagare fixa ditt tak! Norrmalms Plåtslageri i Stockholm är utan tvekan de bäst lämpade för uppgiften eftersom de mest av allt prioriterar service och kvalitet.

Norrmalms Plåtslageri erbjuder alla typer av takarbeten du kan tänkas behöva med den senaste tekniken:

 

  • Takmålning
  • Takskottning
  • Takrenoveringar
  • Taksäkerhet
  • Tätskiktarbeten

Återuppliva ditt tak med plåt

Ett nytt och fräsch tak kommer att återuppliva din restaurang och imponera på alla förbipasserande. Bäst av allt är att det nya taket är en lönsam investering som bidrar till att höja intresset och locka fler kunder. Det förbättrar uppfattningen om din restaurang eftersom det visar att du är engagerad och bryr dig. Förutom denna anledningen finns det ett antal praktiska skäl till att lägga plåttak som presenteras här.

1. Mångsidighet – Plåttak finns i många olika variationer och material. Plåttak av stål är det mest vanliga på grund av dess relativt låga kostnad. Aluminium är också ett populärt material som håller längre tid än stål och är otroligt prisvärt jämfört med koppar och zink. Om du driver en lyxrestaurang kan det vara värt att överväga finare material som koppar, åtminstone för arkitektoniska detaljer.

2. Hållbarhet och livslängd – Plåttak har en utmärkt hållbarhet och lång livslängd, inte sällan en hel livstid bokstavligt talat. Föga förvånande kan därför Norrmalms Plåtslageri erbjuda 15 års garanti på arbetet och 30 års garanti på materialet. Dock kan ett plåttak hålla i upp till 50 år beroende på hur skickligt takläggningen utförs. Av denna anledning är det klokt att anlita certifierade takläggare med både utbildning och erfarenhet. På så vis vet du att ditt tak inte kommer att kräva mycket reparationer under kommande år. En annan fördel med ett hållbart tak är att det ger ett utmärkt skydd för din restaurang. Det sista du vill ska hända är att du måste stänga restaurangen tillfälligt på grund av vattenskador. När det gäller plåt är det till skillnad mot andra takmaterial exceptionellt hållbart. Plåt kommer inte att brinna, spricka, ruttna eller bli angripet av gnagare eller andra skadedjur.