Posted on

Inred restaurangen rätt

Har du planer på att öppna en restaurang? Eller kanske äger du redan en som du vill uppdatera? Inredningen är en väldigt viktig del när det gäller restauranger, du kan dock inte inreda den på samma sätt som ditt vardagsrum utan det finns andra faktorer du måste tänka på.

Ingången

Ingången till restaurangen är vad som ger gästerna det första intrycket. Därför är det viktigt att du inreder ingången efter den stil som avspeglar din restaurang. Enkelt förklarat bör det se inbjudande ut.

Borden och stolarna

När du väljer bord och stolar måste de självklart vara bekväma och se bra ut. Men det allra viktigaste är hur du placerar ut borden. Du har kanske hört folk prata om ”dåliga bord”? Till exempel de som är placerade just utanför toaletterna. Försök placera ut dina bord så att det inte finns några som är dåliga.

Belysningen

Den tredje viktigaste faktorn är belysningen. Det brukar oftast bli bättre med lite svagare ljus, men det måste vara tillräckligt starkt så att alla kan se vad de äter. Levande ljus på borden brukar vara en trevlig detalj och gärna vägglampor som lyser upp.